Feiten over Schoonmaakadvies Lelystad onthuld

Naast ons ruime ervaring in een schoonmaak heeft Handy-Clean schoonmaak professioneel opgeleide glazenwassers en gevelreinigers in dienst. Wegens dit MKB, instellingen, scholen en VVE's in Lelystad verzorgen wij dit glazenwassen en een gevelreiniging zonder tussenkomst aangaande onderaannemers.  

Dit schoonmaakpersoneel heeft de bekende en kunde in woonhuis om op ons gespecialiseerde manier de taken ten uitvoer te brengen. Hierbij zijn schoonmaakcursus en omgangsvormen ons essentieel instrument.

Gedurende een glasbewassing kunnen wij tevens de kozijnen reinigen. Hierdoor houd u niet louter ons schone uitstraling betreffende de gevels, doch hoeft u dan ook ook minder dikwijls te schilderen.

Tijdens de glasbewassing kunnen we tevens uw kozijnen reinigen. Hierdoor houd u niet slechts een schone uitstraling over de gevels, maar hoeft u dan ook verder niet zo vaak te schilderen.

Onze systemen beschikken over ongebruikelijk verkeer betreffende de computernetwerk vastgesteld. Op deze website wordt gecontroleerd ofwel de verzoeken werkelijk door u dan ook geraken verzonden en niet via een robot.

De voorkeur gaat uit naar het traditioneel wassen betreffende ramen, doch we mogen de ramen verder wassen met het steelwas systeem in combinatie met osmose water.

We signaleren kansen en uitdagingen en zijn creatief in het website ontdekken betreffende oplossingen die bijdragen juiste succes met onze client.

Wij nemen schoonmaken serieus en wensen goed werk bezorgen. Aangaande ons goed schoongemaakt woonhuis of bedrijfspand wordt een ieder namelijk happy. Wij werken betreffende eenmalige opdrachten, overeenkomstig afspraak en wegens noodgevallen en spoedklussen zijn we 24 uur per dag bereikbaar.

Naast onze glazenwassersdiensten verzorgen we verder dit schoonmaakonderhoud, vloeronderhoud en gevelreiniging bij bedrijven, kantoren en instellingen.

Handy-Clean schoonmaak & bedrijfsdiensten, al meer vervolgens 35 jaar een begrip op het gebied van glasbewassing in Almere.

Al die werkzaamheden geraken aangestuurd vanuit ons kantoor te Lelystad. Betreffende een enthousiast dienstverlenend team werken wij met genoegen aan ons betrouwbare langdurige verhouding.

Naast ons ruime oefening in een schoonmaak heeft Handy-Clean schoonmaak professioneel opgeleide glazenwassers en gevelreinigers in dienst. Voor dit MKB, instellingen, scholen en VVE's in Lelystad onderhouden wij het glazenwasser en de gevelreiniging buiten tussenkomst over onderaannemers.  

Behalve de traditionele wijze van reinigen beschikt Handy-Clean aan de mogelijkheid tot dit inzetten over ons osmose wasinstallatie. Met een lange flexibele steel en het bijzondere drinkwater kan daar gewassen geraken vanaf de vloer tot op ons hoogte aangaande 13 meter.

Dit met enig regelmaat laten reinigen zorgt voor een verzorgde look en een grotere levensduur van een vloer. Tevens doek voorkomt het (heerlijk)stof vorming in productieruimten. De bezigheden geraken grotendeels uitgevoerd in dit bedrijfsleven en winkelcentra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *